2008 m. liepos 1 dieną “Biuro mašinos” UAB tapo tiesioginiu “SHARP” atstovu Lietuvoje

Japonijos technologijų bendrovė „Sharp“ pasirinko mūsų bendrovę tiesioginiu daugiafunkcinių, spausdinimo, kopijavimo ir fakso įrenginių pardavimo ir techninio aptarnavimo atstovu Lietuvoje.

Šiuos gaminius tiekiame ir techniniu aptarnavimu šalyje rūpinamės nuo 2008 m. birželio 1 d.

Derybos su Japonijos kompanijos atstovais prasidėjo dar pernai. Iš pradžių „Sharp“ mūsų šalies rinkai gaminius norėjo siūlyti per atstovus Latvijoje, bet išanalizavus rinką buvo nuspręsta pasirinkti šios srities profesionalus Lietuvoje.

„Verslui jau siūlome 24 „Sharp“ įrenginius – 6 spalvinius ir 18 nespalvinių. Šio gamintojo biuro mašinų gama yra labai plati – nuo kelias funkcijas viename talpinančio nedidelio A4 formato įrenginio iki 110 kopijų ar spaudų per minutę pateikti gebančio spartuolio“.

Tapę tiesioginiais Japonijos kompanijos atstovais Lietuvoje užtikriname operatyvų „Sharp“ produkcijos pristatymą ir techninį aptarnavimą – nebelieka papildomos tarpininkų grandies.

Produkciją į Lietuvą užsakome ir tiekiame tiesiai iš Austrijoje esančio „Sharp“ padalinio. Tiesiogiai keičiamės techninių sprendimų informacija su „Sharp“ techninio palaikymo centrais Hamburge ir Londone. „Biuro mašinų“ techniniai darbuotojai yra atestuoti pagal „Sharp“ kvalifikacijos kėlimo ir mokymo programą Hamburge esančiame mokymo centre.

Vienuoliktus metus veikianti bendrovė „Biuro mašinos“ parduodame, nuomojame bei aptarnaujame spausdinimo, kopijavimo, daugiafunkcinius įrenginius ir vokavimo mašinas. Visoje Lietuvoje nuomojamos ir parduotos biuro technikos servisą atlieka ir eksploatacines medžiagas klientams pristato 17 meistrų komanda.

Dirbdami kryptingai ir kokybiškai, klientų ratą per 2007 m. pagausinome 74%.